Kemal Türkler İlkokulu

Kemal Türkler Mahallesi Seher Sokak No 35 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Her an, her yerde ve durumda başarılı olabilen, çağın yeniliklerine açık, uyum sağlayabilen, girişken, sosyal, üretmeyi seven, derslerini hayatın içinde yaparak ve yaşayarak öğrenen , öğrenmeye istekli olan, karşılaştığı problemlere çözüm odaklı yaklaşabilen; ülkemize ahlaklı, saygılı bireyler yetiştirebilmek ve gerek erken yaşta okulumuzun olanak sağladığı anaokulu temelli gerek projeler ile desteklediğimiz derslerimizle okulumuzun adını uluslararası düzeyde duyurmak ve bu uğurda bütün imkanlarımızı sonuna kadar kullanmak.
Misyon
Çağımızın eğitim anlayışını benimsemiş, öğretmen – öğrenci – veli ve teşkilatımızın işbirliği içinde olduğu, her zaman bir adım önde, kendine ait kurum kültürü olan bir okul olmak.
Başarılar
Okulumuz 2 yıl üst üste Eğitimde İyi Örnekler yarışmasında dereceye girmiş ve İyi Örnekler Bayrağı kazanmıştır. İSO 9001, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul belgelerimiz mevcuttur. Üç yıl üst üste TKY Öz Değerlendirme Raporu ilçe birincisi ve ilde dereceler yapmıştır. SBS´de ilçede derece yapılmıştır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
08.00 başlama - 18.00 bitiş
Toplu ulaşım araçları ana caddeden geçmektedir.
Sancaktepe İlçesi Kemal Türkler Mahallesi Seher sok. No:35 Sancaktepe
İlçe merkezine 1 km uzaklıkta bulunmaktadır. Merkezi bir konumdadır.