2024 ERASMUS ÖĞRETMEN HAREKETLİLİĞİ

Erasmus projesi kapsamında yapılan öğretmen hareketliliği ile Tuğçe Tat ve Burak Küçükyüce adlı öğretmenlerimiz Romanya'nın Craiova ilindeki “Şcoala Nicolae Balcescu” ve “Şcoala British Romania” okullarına giderek eğitimde  kullanılan yöntem ve teknikleri, akran zorbalığı ile baş etme yollarını, ders işleniş sistemlerini , değerlendirme ölçütlerini ve yürüttükleri projeleri gözlemleme imkanı bulmuşlardır. Öğretmen hareketliliği 31 Mart 2024 ile 6 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

Öğretmenlerimiz görev yaptıkları okulda derslere katılarak Türk kültürüne ait ögeleri tanıtmış, eğitimde kullanmış olduğumuz yöntem ve teknikleri sunma fırsatı bulmuşlardır.

Bu hareketlilik sayesinde kurumlar arası iş birliği yapılarak eğitim kalitesi arttırılmış, kültürel zenginlikler paylaşılmış, nitelikli öğrenciler yetiştirmek isteyen öğretmenlerimize yeni bakış açısı kazandırılmıştır.

Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 13:25 - Görüntülenme: 56